Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از  ایرنا، علی اصغر تدین روز یکشنبه درباره ملاک تعیین تعداد این دفاتر افزود: نیازسنجی تعداد دفاتر در مناطق مختلف توسط مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه انجام می شود و نحوه محاسبه دفاتر مورد نیاز به این ترتیب است که تعداد خواسته‌ها، شکایات، لوایح و به  طور کلی خدماتی که در دفاتر ارائه می شود از طریق سامانه ارزیابی و با توجه به درآمدی که برای دفاتر محاسبه شده، تعداد آنها در هر حوزه مشخص می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سعی شده تعدد دفاتر تا جایی که امکان دارد در حوزه‌های مختلف وجود داشته باشد و اگر به هر دلیلی، یک دفتر تعطیل شد، دفتر جایگزین در آن منطقه وجود داشته باشد.

تدین اظهار داشت: اکنون ۱۱۳۵ دفتر خدمات الکترونیک قضایی فعالیت دارد و این دفاتر ممکن است به دلیل انصراف برخی  مدیران  یا راه‌اندازی دفاتر جدید کمتر یا بیشتر شوند ولی واقعیت این است  که تعداد دفاتر کنونی کفایت نمی‌کند زیرا باید در کمترین زمان ممکن، خدمت شایسته و مناسب به مردم ارائه شود.

وی خاطرنشان کرد: در ارزیابی که سال ۱۳۹۷ برای ارزیابی دفاتر برگزار شد، تعداد دفاتری که پیش‌بینی شده بود، بسیار از دفاتر موجود بیشتر است.

مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی گفت: شلوغی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی  در برخی شهرها به دلیل این بود که در دی سال ۱۳۹۸ به دستور رئیس وقت قوه قضاییه، افزایش دفاتر متوقف شد و این موضوع موجب شد تا برآورد پیش‌بینی شده برای افزایش دفاتر محقق نشود.

تهران یکی از نقاط شلوغ دفاتر خدمات الکترونیک قضایی است
تدین تصریح  کرد:‌ شهر تهران یکی از نقاط شلوغ دفاتر خدمات الکترونیک قضایی است و مردم برای دریافت خدمات با مشکل صف‌های طولانی و معطلی‌های زیاد مواجه هستند.

وی با اشاره به راه‌اندازی نوبت‌دهی الکترونیک برای دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به شهروندان توصیه  کرد به منظور صرفه‌جویی در وقت و جلوگیری از معطلی و ایجاد ازدحام در دفاتر، قبل از مراجعه نوبت الکترونیک دریافت کنند.

تدین اضافه کرد: البته برخی خدمات از جمله احراز هویت برخط یا ثبت سامانه ثنا (ثبت نام الکترونیک) نیاز به مراجعه حضوری به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ندارد و مردم می‌توانند از طریق نرم‌افزار «عدالت همراه» استفاده کنند.

تجهیز دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به اتاق‌های دادرسی و ملاقات الکترونیک

مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با اشاره به فعالیت خدمات الکترونیک قضایی در دوران شیوع بیماری کرونا افزود: دفاتر در این دو سال اخیر همچنان در سنگر خدمت بودند و برخلاف اینکه در دستگاه‌های دولتی محدودیت‌هایی ایجاد شد و حتی بعضا تعطیلی‌هایی به دلیل کرونا و کمبود انرژی پیش آمد اما دفاتر همچنان فعالیت خود را ادامه دادند.

وی ادامه داد: در این دوره زمانی بسیاری از پرونده‌ها از طریق خدمات قضایی پیگیری شد و دفاتر  خدمات الکترونیک قضایی به اتاق‌های دادرسی و ملاقات الکترونیک مجهز شدند.

تدین با بیان اینکه تعداد دفاتر مجهز به اتاق‌های الکترونیک رو به افزایش است، اظهار داشت: توسعه ارتباط تصویری برای ملاقات و دادرسی الکترونیکی در دستور کار کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی قرار دارد.

پربیننده ترین معاون استاندار بوشهر بازداشت شد آخرن وضعیت پرونده‌ های «تبرکشی» در گلستان لزوم بازبینی نظام حقوقی ممنوع‌ الخروجی / پیگیری از طریق ۲سامانه موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو تعدادی از محکومان تاکید معاون دادگستری استان تهران بر حل موضوع کودکان کار

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قوه قضاییه دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تعداد دفاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۸۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای حذف پرسپولیس کافی است پنالتی تمرین کنید!

به گزارش "ورزش سه"، هشتمین حذف پرسپولیس از جام حذفی در یک دهه اخیر با شکست مقابل آلومینیوم در ضربات پنالتی اتفاق افتاد تا در مرحله یک چهارم نهایی خبری از سرخابی‌های پایتخت نباشد. اتفاقی که پس از سال‌های طولانی اتفاق افتاده است.

جالب آنکه از هشت شکست پرسپولیس در جام حذفی در یک دهه اخیر، شش مورد در ضربات پنالتی رقم خورده است که در نوع خود آمار جالب توجهی است.

این تیم در جام حذفی فصل ۹۳-۱۳۹۲ با شکست در ضربات پنالتی مقابل فولاد خوزستان در اهواز از این جام کنار رفت. سه فصل بعد از آن بود که شاگردان برانکو در شیراز مقابل تیم لیگ دویی قشقایی باز هم در ضربات پنالتی شکست خوردند و در اولین مرحله از جام حذف شدند. یک فصل بعد از آن نیز بار دیگر‌ پرسپولیس با شکست در ضربات پنالتی این بار مقابل صنعت نفت آبادان با جام حذفی وداع کردند.

سه سال گذشت تا اینکه این بار شاهد دربی جام حذفی بعد از ۹ سال بودیم در نیمه نهایی بودیم. دربی‌ای که بعد از تساوی ۲ بر ۲ کار به ضربات پنالتی کشید و حکم صعود شاگردان مجیدی در ضربات پنالتی امضا شد.

اتفاقی که یک سال بعد نیز رخ داد و باز هم آبی‌ها موفق به حذف پرسپولیس این بار در مرحله یک چهارم رخ داد. سرانجام در بازی مقابل آلومینیوم و بعد از سه سال، بار دیگر پرسپولیس با شکست در ضربات پنالتی از جام حذفی کنار رفت تا طلسم پنالتی‌ها همچنان گریبان‌گیر سرخپوشان باشد.

دیگر خبرها

  • کافی است انسان باشد!
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • برای حذف پرسپولیس کافی است پنالتی تمرین کنید!
  • دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را هم اخراج کرد!
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را به علت حمایت از مظلومان غزه اخراج کرد
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است